Ionuţ Badea: Va fi greu să ne revenim psihic după victoria cu Dinamo

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a declarat că elevii săi trebuie să rămână concentraţi la partida cu Gloria Bistriţa, de marţi, una la fel de importantă ca şi cea cu Dinamo.

14 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Va fi greu să ne revenim psihic după victoria cu Dinamo

Ionuţ Badea: Va fi greu să ne revenim psihic după victoria cu Dinamo (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Antrenorul echipei clujene consideră că victoria cu Dinamo Bucureşti, scor 2-1, reprezintă un nou început pentru "U" Cluj:

"Meciul cu Dinamo a fost un nou început pentru noi. Am avut o echipă bine pregătită şi disciplinată în toate compartimentele. Motivaţional, a fost mai uşor de pregătit meciul cu Dinamo, cu Bistriţa va fi 50 la sută motivaţie şi 50 la sută disciplină" a spus Badea.

Acesta e de părere că atacantul italian al bistriţenilor, Simone Cavalli, reprezintă principalul pericol pentru formaţia sa:

"Gloria e o echipă care foloseşte un sistem 1-4-2-3-1 bine pus la punct. Va fi un meci mai dificil decât cel cu Dinamo, iar responsabilitatea motivaţională va trebui să fie împărţită din nou între 11 sau 14 jucători, având în vedere că eu sunt suspendat. Cavalli e un jucător important pentru Gloria, cu reală experienţă, care va reprezenta un pericol pentru noi. Noi abordăm toate meciurile la victorie. Jucătorii s-au recuperat fizic, important e să o facă şi mental", a spus Badea, care a evitat să comenteze eventualul interes al echipei Dinamo Bucureşti pentru serviciile sale.

Mijlocaşul Alexandru Păcurar e convins că jocul cu Gloria Bistriţa va fi mai dificil decât cel câştigat contra lui Dinamo Bucureşti:

"Am obţinut o victorie mare contra lui Dinamo, aveam mare nevoie de puncte, dar la Bistriţa va fi mult mai greu. Noi avem în continuare mare nevoie de puncte, deci şi la Bistriţa jucăm la victorie. Emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea vom avea până când vom fi salvaţi şi matematic", a spus mijlocaşul care crede că FC Timişoara a devenit principala candidată la câştigarea titlului în Liga I. "Sunt trei echipe care se bat pentru titlu, Timişoara, Oţelul şi Vaslui, în această ordine. Cred că Poli are prima şansă, eram convins că Galaţiul nu va ţine pasul, sunt o echipă mai mică, mă aşteptam să aibă o cădere", a mai spus Alex Păcurar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici