Ionuţ Moşteanu: După acest insucces vom fi mai puternici

Antrenorul echipei FC Vaslui, Ionuţ Moşteanu, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu FC Botoşani, scor 0-1, că formaţia sa va fi mai puternică după acest insucces.

231 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Moşteanu: După acest insucces vom fi mai puternici

Antrenorul echipei FC Vaslui, Ionuţ Moşteanu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Mă aşteptam la o asemenea desfăşurare a partidei. Înfrângerea face parte din joc şi sunt convins că după acest insucces vom fi mai puternici. Am făcut mici greşeli pe care adversarul a ştiut să le speculeze şi pe care va trebui să le remediem. Felicit Botoşaniul pentru jocul prestat astăzi. Păcat că au reuşit să spargă gheaţa pe teren propriu cu noi. Vom vedea următoarea etapă dacă această pauză este binevenită sau nu", a spus Moşteanu.

Echipa FC Botoşani a trecut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I şi a rămas neînvinsă în actualul sezon.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Codoban, în minutul 80, care a reluat cu capul din şase metri un balon centrat din partea dreaptă de Hadnagy.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici