Ionuţ Popa a vrut să demisioneze de la CS Mioveni

Antrenorul principal al nou-promovatei CS Mioveni, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, că a fost la un pas să îşi dea demisia după ultima înfrângere suferită de echipa sa în campionat, 0-1 cu Astra Ploieşti.

98 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa a vrut să demisioneze de la CS Mioveni

Ionuţ Popa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Tehnicianul a precizat că, la o zi după meci, sâmbătă, a avut o discuţie cu conducerea clubului în care şi-a anunţat intenţia de a renunţa, însă oficialii "galben-verzi" i-au dat credit în continuare. "Ne-am întâlnit într-o şedinţă ca să vedem ce s-a întâmplat şi ce avem de făcut. Eu chiar am spus «Hai să reziliem contractul!» Acum nu o să mai vreau eu dacă se va pune astfel problema. Nu mi s-a trasat ca în primele zece etape sau ultimele zece să câştig vreun meci. Eu am trasat ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar aceasta se poate întâmpla pe parcurs, oricând. Acum însă trebuie să strângem rândurile pentru meciul cu Tg. Mureş".

După trei etape din noul sezon, CS Mioveni ocupă ultimul loc în clasmentul Ligii I, fără niciun punct şi fără gol marcat. Etapa următoare, argeşenii vor juca în deplasare la FCM Târgu Mureş, vineri, de la ora 21.45.

"Nu ne pierdem speranţa. Important este să ne adunăm repede şi chiar în următoarea etapă să nu pierdem. Mergem acolo chiar să câştigăm. Lumea trebuie însă să înţeleagă că nu poţi face o echipă într-o lună de zile, să şi joace şi să aibă şi rezultate. Cunoaştem adversarul şi avem şi noi şi ei aceleaşi probleme de omogenizare, din cauza jucătorilor nou-veniţi", a mai spus Ionuţ Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici