Ionuţ Popa: Am fost slabi, Craiova a meritat să câştige

Ionuţ Popa a fost sincer la finalul meciului pe care echipa sa l-a pierdut, 0-2 pe teren propriu cu CS U Craiova. La fel ca etapa trecută, cu CSM Poli Iaşi, antrenorul timişorean a fost nevoit să-l trimită pe Alin Şeroni, fundaş central, în atac.

"Craiova putea să câştige la scor. Se vede la echipă când îţi lipseşte un atacant. Am fost slabi şi când am jucat 11 la 11. Nu meritam să egalăm la ocazia lui Vaşvari. Am avut un atacant de conjunctură, Şeroni. După ce a fost eliminat fundaşul stânga, am fost nevoit să-l aduc înapoi în apărare. Dacă nu aducem 2-3 jucători, retrogradăm! Avem nevoie de atacanţi", a spus Ionuţ Popa, la Telekom Sport.

Întrebat despre incidentele petrecute la pauză, pe tunelul de la vestiare, Popa a oferit o explicaţie plastică, apoi a vorbit despre micul conflict pe care l-a avut cu Alex Băluţă: "Kovacs a arbitrat excelent. La vestiare s-au întâmplat lucruri normale pentru fotbalişti, lucruri bărbăteşti. Pe Mitriţă l-a mâncat undeva..Băluţă mi-a zis că sunt un antrenor foarte bun, eu i-am zis că e un jucător foarte bun, dar să nu mai comenteze mereu când jucătorii noştri solicită ceva."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici