Ionuţ Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timişoara: În numai o săptămână am făcut vreo 3.500 de kilometri

Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat luni, la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 0-2 (0-2), în faţa formaţiei FC Botoşani, că i-a lipsit mai mulţi jucători şi că elevii săi nu au mai avut prospeţimea din ultimele partide, transmite corespondentul MEDIAFAX.

330 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timişoara: În numai o săptămână am făcut vreo 3.500 de kilometri

Ionuţ Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timişoara: În numai o săptămână am făcut vreo 3.500 de kilometri (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

„Nu am mai reuşit să practicăm jocurile din ultimele cinci etape. Au lipsit Artean şi Bărbuţ. În plus, în numai o săptămână am făcut vreo 3.500 de kilometri! N-am putut ţine aproape de adversar. Ne-a lipsit acea putere de care am dat dovadă în alte partide. Am avertizat că întâlnim un adversar puternic, care joacă agresiv. Pentru a face faţă trebuie să joci pe contre, să ai vână. Golul al doilea l-am luat ca la antrenaemnt. Oricum, nici nu ştiu dacă a fost fault la faza premergătoare. Dacă la ocazia lui Cânu era gol, nu se ştie ce se întâmpla“, a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul formaţiei timişorene a mai precizat că nu i se par normale schimbările de regulament: „Noi avem 14 puncte! Nu e vina jucătorilor că au venit acele penalizări. Poate de Crăciun vom primi un cadou frumos, cele opt puncte! Schimbările de regulament nu arată valoarea celor care vorbesc despre asta. Să nu se supere pe mine, dar cred că nu au valoare! Sperăm ca etapa viitoare să facem un joc bun şi să câştigăm cu Dinamo“.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici