Ionuţ Popa ar putea fi noul antrenor al formaţiei UTA Arad

Tehnicianul Ionuţ Popa, care a pregătit în turul Ligii I formaţia Poli Iaşi, ar putea deveni noul antrenor principal al echipei din Liga a II-a UTA Arad, grupare ce a pierdut în prima etapă a returului la masa verde în urma neprogramării meciului în compania FCM Târgu Mureş, din cauza unor datorii.

27 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa ar putea fi noul antrenor al formaţiei UTA Arad

Ionuţ Popa ar putea fi noul antrenor al formaţiei UTA Arad (Imagine: Darius Mitrache - Mediafax Foto)

Ionuţ Popa, înainte să semneze contractul de antrenor principal cu formaţia UTA Arad, trebuie să-şi rezolve unele clauze din fostul contract pe care l-a avut cu Poli Iaşi.

Noul director executiv al echipei UTA Arad ar putea fi fostul golgheter al primei divizii, din 1984, Marcel Coraş.

Atât Ionuţ Popa, cât şi Marcel Coraş ar putea fi oficializaţi miercuri în noile funcţii.

UTA Arad a suferit, marţi, schimbări şi la nivelul Consiliului Director. Membrii Consiliului Director al grupării UTA Arad, Marin Lupaş, Gheorghe Vaczi, Ciprian Jurma şi preşedintele Nicolae Chiş, şi-au depus demisiile. Omul de afaceri italian Giovanni Catanzariti este singurul rămas din vechiul Consiliu Director şi în noua structură, unde a devenit preşedinte. Din noul Consiliu Director mai fac parte Adrian Zăhoi şi Dan Cancel. Ultimul a deţinut în urmă cu şase ani funcţia de comisar şef al Gărzii Financiare Arad. Gruparea UTA Arad are datorii de peste două milioane de euro.

Citeşte şi:

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici