Ionuţ Popa este supărat că, de ziua sa, Comisia de Apel nu i-a redus suspendarea

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, joi, că este supărat de ziua sa, deoarece sunt prea multe lucrurile incorecte în fotbal, iar Comisia de Apel nu i-a redus suspendarea.

28 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa este supărat că, de ziua sa, Comisia de Apel nu i-a redus suspendarea

Ionuţ Popa este supărat că, de ziua sa, Comisia de Apel nu i-a redus suspendarea (Imagine: Mediafax Foto)

"Cum mă simt de ziua mea? Sunt supărat de ziua mea. Am stat şi m-am gândit că pe Bâlbă l-au eliminat aiurea la Târgu Jiu şi am luat bătaie. La Buzău a intrat ăla pe teren cu pistolul şi nu le-a suspendat terenul. Lui Lovin i-au dat şase etape de suspendare şi s-a revenit la două... În schimb, mie, care de-abia l-am atins pe Mara, mi-au dat maxim de pedeapsă. M-am uitat în regulament şi am văzut că trei etape de suspendare e maxim pentru ce am făcut eu. Cineva nu îmi vrea binele. Dacă tot vor să fie corecţi, măcar să fie corecţi până la capăt. Măcar aşa, din respect pentru activitatea mea de antrenor, puteau să-mi reducă din pedeaspă. Văd că toţi evită să spună lucrurilor pe nume. Voi presa de ce nu spuneţi că după acele nedreptăţi, acum, Pandurii şi Buzăul pot scăpa de retrogradare?", a spus Popa, care a împlinit, joi, 55 de ani.

Comisia de Apel a decis, joi, ca antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, să rămână suspendat trei etape şi să plătească o amendă de 5.000 de lei, pentru că l-a bruscat pe jucătorul Unirii Urziceni, Bogdan Mara, în timpul meciului din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Popa a precizat că nu a primit nimic din partea jucătorilor, deoarece le-a cerut un singur cadou, trei puncte în următoarele două etape: "Le-am spus jucătorilor că nu vreau să-mi ia nimic de ziua mea. Le-am cerut în schimb să câştige măcar trei puncte în următoarele două partide, aşa drept cadou".

Tehnicianul ieşenilor a mai precizat că a fost impresionat de un copil, care i-a spus că îl iubeşte mai mult decât pe părinţii săi: "Astăzi (n.r. - joi), pe la ora 11.00, m-a sunat un copil care mi-a spus că este în clasa a IV-a şi mi-a zis «La Mulţi Ani!» şi că mă iubeşte mai mult decât pe părinţii lui! Am rămas mut. Nici n-am ştiut cum să-i mulţumesc acelui copil".

Popa a primit din partea patronului unei patiserii din Iaşi un tort pe care era o imagine cu antrenorul ieşenilor în cosum de caveler şi cu mesajul "Luptătorul nostru 055!".

Popa a mai primit un portret făcut de pictorul Florin Buciuleac.

Din partea unui suporter, Popa a primit un DVD cu imagini de la ziua sa de naştere de anul trecut şi cu declaraţiile cele mai spumoase pe care le-a făcut de când antrenează formaţia Poli Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici