Ionuţ Popa: În tinereţe, şi eu am bătut crunt trei jucători. Bătaia e ruptă din Rai

Ionuţ Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, a declarat la finalul partidei câştigate, scor 2-1, cu FC Botoşani, că formaţia pe care o pregăteşte a jucat foarte bine, mai ales în partea secundă şi putea să mai înscrie cel puţin de două ori.

282 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: În tinereţe, şi eu am bătut crunt trei jucători. Bătaia e ruptă din Rai

Ionuţ Popa: În tinereţe, şi eu am bătut crunt trei jucători. Bătaia e ruptă din Rai

"Un antrenor este un personaj care îşi pune amprenta şi echipa se manifestă aşa cum este şi antrenorul. Grozavu este un coleric, echipele lui joacă tare şi agresiv. Astăzi ei au început bine, dar au sfârşit prost. Eu apăr antrenorii. Bine, nu apăr un antrenor de la handbal, care a primit 19 ani că a violat 7 fete. Şi când am fost întrebat şi de Şumudică l-am apărat", a declarat Ionuţ Popa la Digi Sport.

Leo Grozavu l-a bruscat pe Cătălin Golofca, după ce mijlocaşul a fost schimbat în minutul 83. Golofca fusese introdus în minutul 32, în locul lui Mihai Roman. După schimbare, Golofca s-a aşezat nervos pe banca de rezerve şi şi-a aruncat tricoul, în semn de nemulţumire că a fost schimbat. Gestul l-a enervat pe tehnicianul botoşănenilor, care a luat tricoul de pe teren, i l-a dat jucătorului său, după care i-a aplicat şi o palmă. Grozavu a fost calmat de intervenţia asistenţilor săi. Actualul tehnician al bănăţenilor a povestit că l-a copiat pe Leo Grozavu, în tinereţe: "Şi eu am făcut în tinereţe ca Leo. Într-un meci pe care l-am jucat cu UTA la Electroputere eram conduşi cu 2-0 şi la pauză am intrat în vestiar şi am bătut crunt vreo 3 jucători. I-am luat cu pumnii, ce să mai... Recunosc! Sper să nu fiu dat la DNA acum. După meci mi-au zis băieţii că, dacă nu făceam asta la pauză, nu câştigam. M-au pupat în vestiar. Bătaia e ruptă din Rai", a mărturisit Popa.

Marius Croitoru şi Alin Şeroni au marcat golurile timişorenilor în partida de la Botoşani. Pentru formaţia moldavă, a înscris Miron.

"Nici eu nu mă gândeam. Toţi spun că e un miracol, dar nu e chiar aşa miraculos. Au muncit băieţii. Şi azi le-am zis că ne-au bătut cei de la Botoşani pe unde ne-au prins şi ar trebui să profităm că nu mai au antrenor. Şi la pauză am zis că putem câştiga. Puteam să mai înscriem 2-3 goluri", a mai spus antrenorul de la ACS Poli Timişoara.

În urma acestui rezultat, timişorenii urcă, temporar, pe locul şase în play-out, de baraj, cu 10 puncte, în timp ce FC Botoşani rămâne pe locul doi, cu 16 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici