Video Trupul neînsufleţit al lui Vasile Turcu a fost depus la Capela Reînvierea. Doar membrii familiei au fost prezenţi

Trupul neînsufleţit al lui Vasile Turcu, fost acţionar la FC Dinamo, a fost depus, vineri după-amiază, la Capela Reînvierea din cartierul Colentina, în prezenţa câtorva membri ai familiei.

3210 afișări

Cei doi băieţi ai fostului investitor de la FC Dinamo au cerut paznicilor cimitirului ca reprezentanţii mass-media să nu aibă acces în curtea cimitirului, totul desfăşurându-se într-un mod discret. Trupul lui Vasile Turcu a fost transportat cu o masină Cadillac, neagră. Până la ora 16:00 nu ajunsese încă niciun om de fotbal, deşi în perioada în care Turcu investea în fotbal, el obişnuia să fie înconjurat de o cohortă de personaje din fenomen.

Înmormântarea va avea loc duminică, în jurul prânzului, la Cimitirul Băneasa.

Vasile Turcu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani, la mai bine de o săptămână după ce încercase să se sinucidă prin spânzurare. Pe 1 martie, fostul afacerist a fost găsit de familie spânzurat în propria locuinţă, fiind ulterior resuscitat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Reprezentanţii legali au găsit şi un bilet de adio al lui Vasile Turcu, în care acesta îşi cerea scuze familiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici