Patricia Ţig a fost eliminată în runda inaugurală a turneului de la Indian Wells

Jucătoarea de tenis Patricia Ţig, aflată pe locul 99 în ierarhia mondială, a fost eliminată, joi seara, în primul tur al turneului WTA Premier de la Indian Wells, California, disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 6.993.450 de dolari.

249 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig a fost eliminată în runda inaugurală a turneului de la Indian Wells

Patricia Ţig a fost eliminată în runda inaugurală a turneului de la Indian Wells

Patricia Ţig a pierdut, scor 4-6, 6-0, 4-6, împotriva columbiencei Mariana Duque-Marino, ocupanta locului 112 WTA. Partida a durat două ore şi 12 minute. De-a lungul întâlnirii, Ţig a reuşit şase break-uri şi a pierdut cinci game-uri pe propriul serviciu.

Pentru participarea în primul tur la Indian Wells, Patricia Ţig va primi un cec în valoare de 13.690 de dolari şi 10 puncte WTA.

Ţig, în vârstă de 22 de ani, este cea de-a doua jucătoare din România eliminată în runda inaugurală la Indian Wells, după Sorana Cîrstea (locul 66 WTA), care a pierdut, miercuri, în faţa Monicăi Niculescu (45 WTA). Irina Begu (32 WTA) şi Simona Halep (4 WTA) vor evolua direct în turul secund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici