Ionuţ Popa: Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îi este foarte greu să le ridice moralul jucătorilor pentru partida de duminică, de pe teren propriu, cu Steaua Bucureşti, după declaraţiile din această săptămână.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători

Ionuţ Popa: Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători (Sursa: Mediafax Foto)

"Am constat că la această echipă se întâmplă fenomene care nu-mi convin. În pauza competiţională, am încercat să îmbin pregătirea fizică şi tehnică cu cea psihologică şi în mare măsură am reuşit. Tot ce-am construit în pregătiri s-a destrămat într-o singură zi. A fost de-ajuns un articol în presă, care cred că este unic în istorie, ca să dărâme moralul echipei. Am fost făcuţi vânzători, blatişti. Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători şi să le spun că marea majoritate a materialelor ce apar în presă nu contează. Că sunt doar minciuni. Acum totul depinde de inteligenţa jucătorilor", a spus Popa.

Tehnicianul ieşenilor a mai afirmat că multe lucruri negative pornesc din jurul echipei: "Pentru meciul cu Steaua, cred că va conta cel mai mult ambiţia şi mobilizarea jucătorilor mei. E clar că întâlnim cea mai galonată echipă şi ar fi absurd să vin să spun că-i batem, că-i călcăm în picioare. Ne dorim să câştigăm acest meci, dar va fi foarte greu deoarece tot răul pleacă din jurul echipei. Sunt lucruri care «transpiră» din vestiar, sunt oameni din jurul echipei care lovesc în jucători... Rămâne de văzut ce va fi. Nu vedeţi că în ţara asta fiecare face ce vrea? Cred că doar Vlad Ţepeş ar putea să ne mai salveze".

Echipa Poli Iaşi va întâni, duminică, de la ora 20.30, formaţia Steaua Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici