Ionuţ Popa: Obiectivul va fi să rămânem în Liga I

Antrenorul echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, a declarat, luni, că obiectivul formaţiei sale este salvarea de la retrogradare, iar acest lucru se poate îndeplini dacă vor mai fi transferaţi 5-6 jucători, informează site-ul oficial al grupării argeşene.

154 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Obiectivul va fi să rămânem în Liga I

Ionuţ Popa: Obiectivul va fi să rămânem în Liga I (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Mai vrem să aducem 5-6 jucători. Dacă îi aducem, putem vorbi de o echipă bună de Liga I. Obiectivul va fi să rămânem în Liga I. Nu ne-am gândit cu ce echipă să picăm în prima etapă, la tragerea la sorţi a campionatului. Ne dorim însă o formaţie pe care să o batem în această primă etapă, ca să pornim cu dreptul în noul sezon", a spus Popa.

Jucătorii echipei CS Mioveni au plecat, luni, într-un stagiu de pregătire de 12 zile la Sinaia. Iniţial, argeşenii trebuiau să meargă în Macedonia, dar s-a renunţat la acest cantonament deoarece deplasarea trebuia făcută cu autocarul şi era foarte obositoare pentru jucători.

La Sinaia, echipa va avea cartierul general la Motel Naţional, locaţie unde galben-verzii au efectuat şi alte cantoanamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici