Ionuţ Popa: Plec de la Poli Iaşi

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, la sfârşitul meciului încheiat la egalitate în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, că este decis să părăsească conducerea tehnică a formaţiei din Dealul Copoului.

10 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Plec de la Poli Iaşi

Ionuţ Popa: Plec de la Poli Iaşi

"Gata! Plec de la Poli Iaşi! Îmi fac mâine (n.r. - sâmbătă) bagajele şi plec la Arad! Nu mai pot aşa. De trei luni de zile eu nu mi-am luat salariul. Sunt jucători care nu au luat bani din iulie. Eu nu mai pot continua în condiţiile acestea. Eu sunt un luptător, dar nu mai pot. Nu pot lucra cu jucători nemulţumiţi. Tot ni s-a promis că se vor da bani, dar nu s-a întâmplat nimic. Eu nu pot sta aşa, să mă înjure lumea din tribună din cauza faptului că jucătorii nu vor să joace", a spus Ionuţ Popa la GspTv.

Tehnicianul a precizat că preşedintele clubului ieşean, Sorin Boca, şi jucătorii au încercat să-l convingă să nu plece, dar este decis să nu mai antreneze formaţia Poli Iaşi. "Când am plecat de la stadion, preşedintele Sorin Boca a venit cu mine acasă, cu maşina, şi a încercat să mă convingă să nu plec. Şi antrenorul secund, Narcis Ciocârlan, a venit cu un mesaj de la jucători să mă răzgândesc, spunând că ei nu mai vin la antrenamente dacă eu plec. Eu am luat o decizie şi aşa rămâne!", a mai spus Popa.

Formaţia Politehnica Iaşi a remizat, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1 (1-1), într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici