Ionuţ Popa va fi noul antrenor al echipei CS Mioveni

Antrenorul Ionuţ Popa îl va înlocui la conducerea tehnică a echipei CS Mioveni pe Cristi Negru, care a fost demis după ce formaţia sa a remizat, scor 3-3, cu UTA Arad, în meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în etapa a IX-a seriei secunde din Liga a II-a.

77 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa va fi noul antrenor al echipei CS Mioveni

Ionuţ Popa va fi noul antrenor al echipei CS Mioveni (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Noul antrenor va fi prezentat oficial luni. Tot atunci vom anunţa şi banca tehnică cu care Ionuţ Popa va lucra. De asemenea, tot luni vor fi anunţate sancţiunile care vor fi date jucătorilor pentru egalul cu UTA", a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, Ion Georgescu, primar al oraşului Mioveni şi membru al Consiliului Director al clubului din liga a doua.

Cristi Negru, care a preluat echipa CS Mioveni la începutul sezonului, a fost demis ca urmare a rezultatului de egalitate din meciul cu UTA Arad.

Antrenorul Ionuţ Popa a fost demis, miercuri, de la conducerea tehnică a formaţiei ACSM U Poli Iaşi, în locul său fiind numit Adrian Falub.

Formaţia din Mioveni ocupă locul trei în clasamentul Seriei a II-a a ligii secunde, cu 15 puncte, având patru victorii, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici