Ionuţ Radu va evolua în Italia din vară

  • Agentul portarului român, Oscar Damiani, a anunţat că Radu se va întoarce din vară la Inter Milano.
  • Ionuţ Radu va fi rezerva titularului Samir Handanovic.
  • Oscar Damiani a vorbit despre viitorul lui Ionuţ Radu
115 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Radu va evolua în Italia din vară

Ionuţ Radu va evolua în Italia din vară

 Din vară, portarul român se va întoarce la Inter Milano.

Deocamdată, internaţionalul român se află la Parma sub formă de împrumut. Radu a petrecut prima parte a sezonului la Genoa unde a evoluat regulat.

”Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter” a spus Oscar Damiani.

Damiani a vorbit şi despre efectele pandemiei de coronavirus asupra pieţii de transferuri: ”Dacă vor fi mai puţine venituri, posibilitatea de a cheltui bani este mai mică. Plăţile de transfer vor fi mai mici. Echipele se vor concentra pe academiile de juniori. Multe cluburi au jucători tineri buni. De exemplu Esposito sau Agoume vor fi foarte folositori la Inter. Fiecare echipă are jucători ce pot fi integraţi în primul unsprezece”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici