Ionuţ Radu va fi împrumutat de Inter în campionatul Franţei. Echipa la care ar urma să joace portarul român

Ionuţ Radu va fi împrumutat de Inter Milano, în Ligue 1, la Nice, anunţă presa din Franţa. Portarul român ar urma să evolueze în „Hexagon” pentru un an şi jumătate, după care se va întoarce la gruparea italiană.

246 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Radu va fi împrumutat de Inter în campionatul Franţei. Echipa la care ar urma să joace portarul român

Ionuţ Radu va fi împrumutat de Inter în campionatul Franţei. Echipa la care ar urma să joace portarul român

Cele două echipe s-ar fi înţeles şi asupra termenilor financiari cu privire la salariul lui Ionuţ Radu, precizează les-transferts.com: ”portarul va ajunge la Nice sub formă de împrumut, pentru o perioadă de 18 luni.” . Radu a fost trecut rezervă la Genoa, după ce l-a împrumutat pe Mattia Perin de la Juventus, iar Inter decis să îl cedeze în altă parte.

Ionuţ Radu este estimat, potrivit transfermarkt.com, la 15 milioane de euro.

În campionatul Franţei, OGC Nice se poziţionează pe locul 11, cu un total de 28 de puncte. Portarul titular al lui Nice este Walter Daniel Benitez.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici