Ionuţ Stancu: Sper din tot sufletul să se rezolve transferul meu

Mijlocaşul echipei Rapid, Ionuţ Stancu, a declarat, luni, că speră ca transferul său de la gruparea giuleşteană la Pandurii Târgu Jiu să se realizeze într-un timp cât mai scurt.

19 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Stancu: Sper din tot sufletul să se rezolve transferul meu

Ionuţ Stancu: Sper din tot sufletul să se rezolve transferul meu

"Îmi face plăcere că sunt la Târgu Jiu şi că mă antrenez cu Pandurii. Deocamdată nu s-au rezolvat toate problemele în ceea ce priveşte transferul meu la Pandurii dar sper din tot sufletul să se rezolve cât de curând. Nu sunt probleme financiare, mai sunt câteva chestiuni de pus la punct. E o chestiune de timp. Nu depinde doar de mine, să vedem cum se vor înţelege cluburile. Eu sunt jucătorul Rapidului şi rămâne doar ca cele două cluburi să se înţeleagă între ele", a spus Stancu.

Preşedintele Marin Condescu s-a deplasat, luni, la sediul clubului Rapid pentru a discuta problema transferului lui Stancu la Pandurii şi a declarat că este dispus să îl cedeze la schimb pe Ilie Iordache. "Am înţeles că cei de la Rapid şi-l doresc pe jucătorul nostru Ilie Iordache şi el ar dori să plece de la Pandurii şi de aceea a depus şi un memoriu la federaţie. Nu e o problemă pentru că are drepturile achitate la zi dar dacă nu vrea să mai joace la Pandurii nu-l putem ţine cu forţa la noi. Noi suntem dispuşi să-l cedăm pe Iordache dacă şi cei de la Rapid ni-l vor ceda pe Ionuţ Stancu pe care Sorin Cârţu îl doreşte la echipă. Cu Rapid ne-am înţeles pentru un împrumut al lui Stancu, însă sunt mai multe probleme cu semnarea contractului", a completat Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici