Iordănescu: Dacă Gigi Becali a spus că nu se întoarce în Ghencea, nici eu nu revin în fotbal

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că nu va da curs ofertei primite din partea lui Gigi Becali de a deveni managerul general al Stelei, dacă echipa nu se va întoarce să evolueze în meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

160 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Dacă Gigi Becali a spus că nu se întoarce în Ghencea, nici eu nu revin în fotbal

Iordănescu: Dacă Gigi Becali a spus că nu se întoarce în Ghencea, nici eu nu revin în fotbal (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mă interesează prea puţin ce zice Gigi Becali, eu mi-am dorit indiferent de ce voi face în iarnă ca Steaua să se întoarcă în Ghencea. Şi cred că Gigi trebuia să înţeleagă asta şi după atmosfera fantastică din această seară. Steaua poate juca pe Naţional Arena, dar Steaua are nevoie de Ghencea, de casa proprie. Poate să joace în cupele europene, derbiurile pe Naţional Arena. (n.r. - Gigi Becali) poate să facă mai mulţi bani câştigând campionatul, poate face profit din fotbal dacă va avea performanţă în fotbal. Dacă se uită la ce a realizat astăzi din punct de vedere financiar, poate e tentant, dar să nu uite că avea nevoie de trei puncte. Aşteptăm până în iarnă, dar dacă Gigi Becali a spus că nu se va întoarce în Ghencea, nici eu nu mă voi intoarce în fotbal", a spus Iordănescu la Digi Sport.

Senatorul a spus că a se aştepta la mai mult spectacol în derbiul Steaua - Rapid, scor 0-0, desfăşurat luni, pe Arena Naţională şi i-a criticat pe jucătorii stelişti, afirmând că unii dintre ei - cei transferaţi de la Universitatea Craiova - sunt supraevaluaţi, iar alţii nepregătiţi.

"Mă aşteptam la mai mult de la două echipe cu pretenţii la titlu. Puţin fotbal şi ar fi o explicaţie deoarece Steaua vine apăsată după ce s-a întâmplat în Liga Europa, poate şi Rapidul la fel. Mi-a plăcut Rapidul în prima parte prin agresivitate, prin presingul foarte sus. În repriza a doua, Steaua a fost peste, a fost mai mult în joc, dar cu un joc neclar. Sunt fotbalişti la Steaua care probabil în viitoarele meciuri nu mai trebuie scoşi de pe teren de antrenor, îi scoate publicul. Unii dintre ei sunt supraevaluaţi şi trebuie să înţeleagă că una e să joci la Craiova şi alta e la Steaua. Aţii sunt nepregătiţi, iar o altă categorie nu realizează că sunt la Steaua", a declarat Iordănescu.

Fostul selecţioner l-a mai criticat şi pe arbitrul derbiului, Alexandru Tudor, despre care a spus că a reuşit să enrveze pe toată lumea prin fragmentarea meciului.

"Nu mi-a plăcut arbitrajul, a reuşit să enerveze pe toată lume şi tribuna, şi ambele echipe: "Din păcate, a contribuit şi el la închiderea spectacolului prin faptul că a fragmentat mult jocul, a dat posibilitatea jucătorilor să rupă jocul. Mă aşteptam la mai mult din partea lui Tudor."

În ultima perioadă, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat în mai multe rânduri că echipa sa nu va mai evolua pe stadionul Steaua, deoarece nu mai este dorită acolo de conducerea MApN. Totodată, Becali i-a propus lui Iordănescu să devină manager general al Stelei după plecarea lui Mihai Stoica, dar actualul senator a afirmat că a pus nişte condiţii pentru a accepta oferta, printre care şi cea ca Steaua să revină în Ghencea, şi a precizat că va da un răspuns în iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici