Iordănescu: Dacă vom fi fraieri se poate produce surpriza, dar nu cred

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că naţionala Insulelor Feroe poate produce surpriza la meciul de la Ploieşti dacă "tricolorii" vor fi "fraieri", dar nu crede că acest lucru se va întâmpla, deoarece elevii săi sunt concentraţi.

195 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Dacă vom fi fraieri se poate produce surpriza, dar nu cred

Iordănescu: Dacă vom fi fraieri se poate produce surpriza, dar nu cred (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Dacă vom fi fraieri se poate produce surpriza, dar nu cred, pentru că îi văd concentraţi pe băieţi. Cei din Feroe au demonstrat cu Grecia un fotbal modern, cum se joacă în cupele europene. Trebuie să fim atenţi la joc, iar terenul să fie în condiţii bune. Am o singură temere şi nu este legată de Feroe, ci de terenul de joc din auza ploii. Sper ca gazdele noastre să facă tot ce este nevoie pentru a ne putea face jocul", a spus Iordănescu.

El s-a declarat bucuros de faptul că Răzvan Raţ va putea evolua. "Am reuşit, sprre lauda domnului doctor, să-i recuperăm pe jucătorii accidentaţi. Ne bucurăm că ultimul recuperat a fost căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ. Din păcate joi s-a accidentat Alexandru Chipciu, un alt jucător pe care l-am fi dorit alături de noi, mai ales că Ciprian Marica şi Bogdan Stancu sunt accidentaţi", a precizat tehnicianul.

Iordănescu a menţionat că echipa este pregătită pentru meciul de duminică: "Suntem pregătiţi, iar astăzi mai avem de luat ultimele decizii în ceea ce priveşte unsprezecele de start. Sperăm ca publicul de la Ploieşti să ne susţină ca pe echipa lor".

Selecţionerul a mai spus că echipa naţională va juca meciurile grele la Bucureşti, dar federaţia este interesată ca prima reprezentativă să mai evolueze şi în alte oraşe.

Anghel Iordănescu a vorbit şi despre faptul că l-a invitat pe Mircea Lucescu la Mogoşoaia. "În anii 70, când selecţioner era Valentin Stănescu, iar Ştefan Kovacs era prin ţară, el venea şi ne vorbea. În această idee m-am gândit şi eu. Nu vă ascund că vreau să-l aduc şi pe domnul Ienei, dar îmi pare rău că nu am ştiut ăc era în Bucureşti, că altfel ar fi venit", a explicat el.

Întrebat dacă îi pregăteşte terenul lui Mircea Lucescu invitându-l să fie alături de echipa naţională, Iordănescu a răspuns: "Sunt speculaţii. Îl pregătesc să-l bag să joace sau poate mă pregăteşte el să intru în teren".

Echipa naţională a României întâlneşte, duminică, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, selecţionata Insulelor Feroe, într-o partidă contând pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici