Iordănescu despre meciul cu Ungaria: Va fi un meci extrem de dificil, maghiarii vor face tot ce le stă în putinţă să-l câştige

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că reprezentativa Ungariei va face tot ce-i stă în putinţă să câştige partida cu România, din preliminariile Campionatului European din 2016, astfel că întâlnirea de la Budapesta va fi extrem de dificilă.

553 afișări
Imaginea articolului Iordănescu despre meciul cu Ungaria: Va fi un meci extrem de dificil, maghiarii vor face tot ce le stă în putinţă să-l câştige

Iordănescu despre meciul cu Ungaria: Va fi un meci extrem de dificil, maghiarii vor face tot ce le stă în putinţă să-l câştige (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Va fi un meci extrem de greu, maghiarii vor face tot ce le stă în putinţă ca să-l câştige. Ne aşteptăm la acest lucru. Ei îşi doresc să câştige, cum ne dorim şi noi, de altfel, şi ţinând cont că joacă în faţa propriilor spectatori, cu siguranţă că va fi un meci dificil. Cu siguranţă că, la fel ca şi noi, îşi doresc să prindă unul dintre cele două locuri care califică direct la Campionatul European", a declarat Iordănescu.

Referindu-se la o afirmaţie a selecţionerului maghiar, că ar fi mulţumit de un rezultat de egalitate în meciuld e vineri, Iordănescu a spus: "Îi respect punctul de vedere."

El a spus că este o presiune mai mare acum pe naţională după ce formaţiile româneşti de club au părăsit cupele europene. "Aveam nevoie ca echipele nooastre să se califice (n.r. - în cupele europene), aveam nevoie pentru emulaţia şi pentru starea normală a jucătorilor de la cele patru echipe saude la cele două echipe - mă refer la Astra şi la Steaua. Ar fi contat enorm în moralul jucătorilor atunci când veneau la echipa naţională. E pentru prima dată după 11 ani când echipele româneşti nu au reprezentantă în cupele europene şi ar fi fost important pentru noi", a afirmat antrenorul.

Întrebat ce părere are despre faptul că Gheorghe Hagi a spus că ar trebui jucat ofensiv cu Ungaria, în teren atât cu Constantin Budescu, cât şi cu Lucian Sânmărtean, Iordănescu a răspuns: "Îi respect punctul de vedere lui Gică Hagi, dar una este să fii antrenor la Viitorul şi alta la echipa naţională, una e să fii implicat zi de zi la echipa ta de club şi alta să fii implicat la echipa naţională, unde ai jucătorii maximum trei-patru zile. Legat de Hagi, dacă ar mai fi jucător, cu siguranţă el ar fi titular."

România întâlneşte, vineri, la Budapesta, selecţionata Ungariei, într-un meci din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici