Iorgulescu spune că Universitatea Craiova ar putea să nu mai joace meciurile pe Stadionul Extensiv

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, luni, că gruparea CS Universitatea Craiova nu va mai putea disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Extensiv dacă nu va îmbunătăţi suprafaţa de joc a arenei.

195 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu spune că Universitatea Craiova ar putea să nu mai joace meciurile pe Stadionul Extensiv

Iorgulescu spune că Universitatea Craiova ar putea să nu mai joace meciurile pe Stadionul Extensiv (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Pentru un an de zile, e un sacrificiu pentru toate echipele care joacă acolo, pentru că terenul este în starea care e. O să încercăm să mai facem câteva vizite acolo şi dacă nu pun lucrurile la punct, s-ar putea ca la un moment dat să indice un alt stadion", a spus Iorgulescu.

La rândul său, fostul tenisman Ilie Năstase a afirmat că a văzut partida dintre CSU Craiova şi Steaua, dar nu a urmărit jocul propriu-zis, ci gropile de pe teren.

"M-am uitat la gropile de pe teren. I-am spus şi lui Gino că asta e inadmisibil, pentru că asta ne face rău nu numai nouă, ci şi la UEFA. Cine a luat decizia să se joace pe un asemenea teren ar trebui dat afară", a spus Năstase.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. Din retur, oltenii dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Extensiv, deoarece Stadionul Ion Oblemenco a fost demolat în vederea construirii unei noi arene.

Ilie Năstase şi Gino Iorgulescu au fost prezenţi, luni, la ambasada Italiei la Bucureşti, unde au primit "legitimaţii de italofoni", pentru contribuţia lor la "răspândirea culturii şi limbii italiene".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici