Iosif Kalai: Dedic victoria victimelor de la mina Petrila

Fundaşul Politehnicii Iaşi, Iosif Kalai, care a marcat primul gol în partida de luni, cu CS Otopeni, scor 2-0, a declarat că dedică victoria victimelor de la mina Petrila.

49 afișări
Imaginea articolului Iosif Kalai: Dedic victoria victimelor de la mina Petrila

Iosif Kalai: Dedic victoria victimelor de la mina Petrila (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să dedic victoria memoriei victimelor de la mina Petrila. Eu sunt originar din acea localitate, iar părinţii mei lucrează în mină. Ştiu ce înseamnă să fi miner şi înţeleg tragedia care s-a petrecut în urmă cu câteva zile acolo", a declarat Iosif Kalai.

Jucătorul ieşenilor a mai spus că nu-l interesează banii şi că vrea un nou succes etapa viitoare: "Nu ne-am luat banii de câteva luni, dar nu asta mă interesează pe mine acum. Vreau să luăm trei puncte la Buzău, etapa viitoare. Asta este cel mai important".

Căpitanul formaţiei ieşene, Bogdan Onuţ, care a fost eliminat în partida cu CS Otopeni, a spus după meci că nu înţelege de ce a primit cartonaş roşu: "Am protestat, nu l-am înjurat pe arbitru! Păi dacă sunt eliminaţi toţi jucătorii care protestează, ar fi trebuit să elimine vreo şase jucători numai la acea fază. Chiar nu înţeleg de ce m-a eliminat!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici