Irina Bara a trecut de primul tur al calificărilor la turneul de la Rouen

  • Jucătoarea română de tenis Irina Bara (156 WTA) a reuşit sâmbătă să treacă de primul tur al tabloului de calificare al turneului WTA 250 de la Rouen (Franţa).
  • Bara a învins-o pe rusoaica Jana Kolodynska. În turul decisiv, românca întâlneşte o altă rusoiacă, pe Polina Kudermetova.
70 afișări
Imaginea articolului Irina Bara a trecut de primul tur al calificărilor la turneul de la Rouen

Irina Bara a trecut de primul tur al calificărilor la turneul de la Rouen

Din postura de favorită numărul 4 a calificărilor, Irina Bara a obţinut o victorie în două seturi, cu 6-3, 7-5, după o oră şi 40 de minute de joc.

După un prim set cu cinci break-uri, unul în plus pentru Bara, Kolodynska a condus cu 1-3, în setul secund. Favorita numărul 4 a revenit cu trei game-uri consecutive şi a condus cu 4-3 şi break avans. Rusoaica a egalat însă şi a preluat din nou conducerea (4-5). Bara a ridicat din nou nivelul de joc şi a câştigat din nou trei game-uri la rând, pentru a închide setul şi meciul, cu 7-5.

În turul decisiv, care va decide prezenţa pe tabloul principal al turneului francez dotat cu premii în valoare de 267,082 euro, Bara o întâlneşte pe Polina Kudermetova, favorita numărul 9 şi numărul 181 WTA.

Tot în calificări la Rouen, joacă şi Gabriela Ruse (162 WTA), care o întâlneşte pe italianca Nuria Brancaccio (288 WTA), în primul tur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici