Irina Bara trece în turul doi la turneul ITF W60 de la Istanbul

Jucătoarea română de tenis Irina Bara (235 WTA) s-a calificat miercuri în turul secund al turneului de tenis de categorie ITF W60 de la Istanbul (Turcia). Ea a învins în primul tur pe nord macedoneanca Lina Gjorcheska (241 WTA).

165 afișări
Imaginea articolului Irina Bara trece în turul doi la turneul ITF W60 de la Istanbul

Irina Bara trece în turul doi la turneul ITF W60 de la Istanbul

Irina Bara a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune cu 3-6, 6-2, 7-5, într-o oră şi 52 de minute.

Românca a fost condusă după primul set, pe care l-a condus cu 3-0, după care a cedat 8 game-uri consecutiv, Gjorcheska având 2-0 şi în setul secund.

A venit rândul lui Bara să câştige 6 game-uri la rând şi să ducă meciul în set decisiv.

Acesta a debutat cu 5 break-uri şi un 2-4 şi 3-5 pentru macedoneancă. Bara a servit bine, apoi a returnat suficient cât să egaleze, după care a închis meciul cu un nou break, fructificând prima minge de meci.

În turul secund Bara o are ca adversară pe estona Maileen Nuudi (571 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici