Irina Begu a pierdut în primul tur al turneului de la New Haven

Jucătoarea de tenis Irina Begu (locul 22 în clasamentul mondial) a pierdut, luni, meciul cu franţuzoaica Caroline Garcia (poziţia 27 ATP), scor 1-6, 4-6, în primul tur al turneului de la New Haven, disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 761,000 de dolari.

279 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a pierdut în primul tur al turneului de la New Haven

Irina Begu a pierdut în primul tur al turneului de la New Haven

Partida a durat o oră şi 23 de minute, dar s-a desfăşurat pe durata a două zile. Meciul s-a întrerupt luni, din cauza ploii, la scorul de 6-1, 5-4 pentru Garcia. În primul set, franţuzoaica a jucat impecabil la serviciu şi a reuşit două break-uri. În actul secund, Begu a avut în continuare probleme la serviciu, pe care l-a cedat de încă două ori. Românca a comis 7 duble greşeli pe parcursul meciului.

În urma acestui rezultat, bilanţul întâlnirilor directe este egal, 2-2. Begu s-a impus în acest an, pe zgura de la Charleston, cu scorul de 6-4, 2-6, 7-6 (3), şi în 2014 la New Haven.

Pentru prezenţa la New Haven, Begu va primi un punct în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 5,820 de dolari. Românca va pierde puncte în ierarhia mondială, întrucât nu a reuşit să egaleze performanţa din 2015 în cadrul turneului american, când s-a oprit în optimi.

Irina Begu (25 de ani) se află la cea mai bună clasare din carieră, vine după un turneu câştigat (la Florianopolis, pe hard) şi o participare la Jocurile Olimpice de la Rio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici