Irina Begu joacă în primul tur al turneului de la Dubai, atât la simplu, cât şi la dublu

Jucătoarea de tenis Irina Begu (locul 28 în clasamentul mondial) va juca, duminică, împotriva letonei Anastasija Sevastova (locul 35 WTA), în primul tur al turneului WTA Premier 5 de la Dubai, Emiratele Arabe Unite, apoi va face pereche cu rusoaica Daria Kasatkina în cadrul întrecerii de dublu.

164 afișări
Imaginea articolului Irina Begu joacă în primul tur al turneului de la Dubai, atât la simplu, cât şi la dublu

Irina Begu joacă în primul tur al turneului de la Dubai, atât la simplu, cât şi la dublu (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Arhiva Foto)

Partida Irina Begu - Anastasija Sevastova se va disputa pe Terenul 1 de la Dubai, în jurul orei 12.00, ora României, după meciul Qiang Wang (China) - Jelena Ostapenko (Letonia).

Begu şi Sevastova, ambele în vârstă de 26 de ani, se vor confrunta pentru a treia oară în circuitul WTA. Letona s-a impus în 2009, pe zgură, la Cuneo, în Italia. Românca a câştigat în 2011, pe suprafaţă rapidă, la Dallas, în SUA.

Irina Begu va juca duminică şi pe tabloul de dublu, alături de rusoaica Daria Kasatkina, împotriva perechii ucrainene Katerina Bondarenko/Elina Svitolina. Meciul este programat pe Terenul 2, în jurul orei 16.00, ora României. În luna ianuarie, Begu şi Kasatkina au ajuns până în sferturile de finală ale turneului de la Brisbane, Australia.

Irina Begu joacă în premieră la Dubai şi a avut un început slab de an, cu doar o victorie din şapte meciuri. Dacă va trece de Anastasija Sevastova, românca ar putea juca împotriva americancei Coco Vandeweghe, favorită 11.

Turneul WTA Premier 5 de la Dubai se desfăşoară în perioada 17-25 februarie şi este dotat cu premii totale de 2.666.000 de dolari. România mai este reprezentată pe tabloul principal de Raluca Olaru la dublu, care face pereche cu ucraineana Olga Savchuk.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici