Irina Begu şi Ana Bogdan au fost eliminate în turul al doilea de la US Open

Irina Begu a pierdut fără drept de apel meciul disputat împotriva jucătoarei din China, Qiang Wang (52 WTA), cu scorul de 6-3, 6-1.

509 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Ana Bogdan au fost eliminate în turul al doilea de la US Open

Irina Begu a fost eliminată în turul al doilea de la US Open

Partida a început echilibrat, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 2-2, cu câte u break pentru fiecare. Wang a reuşit însă să se desprindă, iar Irina Begu a cedat complet.

În setul al doilea, la scorul de 3-1 pentru chinezoaică, românca a solicitat intervenţia medicului. A continuat partida, însă a mai câştigat doar un game. A pierdut şi al doilea set cu 6-1.

Participarea la US Open îi aduce Irinei Begu un cec în valoare de 93 de mii de dolari, dar şi 70 de puncte în clasamentul WTA.

Ana Bogdan, eliminată şi ea în aceeaşi fază

Ana Bogdan a pierdut categoric disputa cu favorita numărul 8, jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova. Fostul lider mondial s-a impus în două seturi, 6-2, 6-3, la capătul unei partide care a durat doar o oră şi 6 minute.

După un început echilibrat, Pliskova a pus stăpânire pe joc şi şi-a adjudecat următoarele game-uri, pentru un 6-2 în jumătate de oră.

Ana a avut un start excelent în setul al doilea, s-a distanţat la 3-0, însă Pliskova a revenit fantastic şi a câştigat 6 game-uri consecutive.

Pentru prezenţa în turul doi la turneul de Mare Şlem din America, Ana Bogdan va fi recompensată cu 93.000 de dolari şi 70 de puncte WTA.

În urma eliminării Anei Bogdan şi a Irinei Begu, România rămâne cu o singură reprezentată pe tabloul de simplu. Sorana Cîrstea o va întâlni vineri dimineaţă, 31 august, în jurul orei 05:00, pe Maria Sharapova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici