Irina Begu şi Ana Bogdan continuă vineri cursa la Wimbledon. Intră în concurs Niculescu şi Ruse

Trei românce au rămas în competiţia de simplu la Wimbledon, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea ajungând până în turul 3, iar Irina Begu mai are de jucat în turul 2. Bogdan şi Begu joacă vineri, dificultăţile provocate de ploaie ducând la partide jucate în zile consecutive de către unii sportivi.

403 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Ana Bogdan continuă vineri cursa la Wimbledon. Intră în concurs Niculescu şi Ruse

Irina Begu şi Ana Bogdan continuă vineri cursa la Wimbledon. Intră în concurs Niculescu şi Ruse

Irina Begu a reuşit joi să obţină calificarea, după un meci cu Rebecca Marino, ce s-a întins teoretic pe durata a trei zile, după ce marţi a fost amânată din cauza ploii, iar miercuri din cauza lipsei de vizibilitate.

În turul doi, Begu se va confrunta vineri de la ora 13.00 cu rusoaica Anna Blinkova (40 WTA), în faţa căreia a pierdut un meci pe iarbă, în 2017, dar a şi câştigt altele două pe hard. O eventuală calificare i-o poate aduce apoi ca adversară în turul 3 pe favorita numărul doi a turneului, bielorusa Aryna Sabalenka, cea care joacă în turul doi cu franceza Varvara Graceva.

Irina Begu va debuta vineri şi în proba de dublu feminin, unde face pereche cu ucraineana Anhelina Kalinina, urmând să întâlnească de la ora 18.00 perechea Guarachi/Routliffe.

Puţin mai târziu, vineri, Ana Bogdan (57 WTA) se luptă pentru a-şi îmbunătăţii cea mai bună performanţă a carierei la un Grand Slam, întâlnind-o în turul 3 pe ucraineanca Lesia Tsurenko (WTA 60).

În confruntările directe, cele două se află la egaliate, cu câte o victorie, cea mai recentă aparţinându-i româncei, în 2022, la Praga.

Partida începe nu mai devreme de ora 15.00, posibil chiar mai târziu, fiind precedată pe terenul 14 de un meci din competiţia masculină.

În proba de dublu feminin mai evoluează vineri şi Gabriela Ruse, alături de Marta Kostyiuk, acestea întâlnind de la ora 16.00 perechea Peterson/Schmiedlova, dar şi Monica Niculescu şi partenera ei Nadia Podoroska, cu un meci împotriva perechii slovace Hruncakova/ Mihalikova, în jurul orei 17.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici