Irina Begu şi Bianca Andreescu s-au calificat în turul al doilea la Roland Garros

Irina Begu a învins-o, marţi, 28 mai, 6-1, 6-1, pe chinezoaica Lin Zhu, în primul tur al Roland Garros 2019.

631 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Bianca Andreescu s-au calificat în turul al doilea la Roland Garros

Irina Begu s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros

Românca a câştigat lejer meciul ce a durat doar 58 de minute şi în faza superioară se va duela cu învingătoarea dintre Karolina Muchova, locul 73 WTA, şi Anett Kontaveit din Estonia, locul 17 WTA.

Irina va încasa un cec de 87.000 de euro pentru calificarea în turul doi şi 70 de puncte WTA.

În faza următoare, bucureşteanca va evolua cu învingătoarea dintre Karolina Muchova, locul 73 WTA, şi Anett Kontaveit din Estonia, locul 17 WTA.

Bianca Andreescu s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros 

Bianca Andreescu s-a calificat, marţi, 28 mai, în turul al doilea la turneul de Grand Slam Roland Garros, după ce a trecut în runda inaugurală de jucătoarea din Cehia Marie Bouzkova, ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser. 

Bianca s-a chinuită să treacă de tenismena, care s-a aflat în premieră pe tabloul principal al Open-ului Franţei. Sportiva de origine română a învins-o în trei seturi pe Marie Bouzkova, scor 5-7, 6-4, 6-4. Partida s-a jucat în două zile. A început luni, 27 mai, dar, din cauza lăsării întunericului, a fost suspendată şi continuată marţi. Meciul dintre Bianca Andreescu şi Marie Bouzkova a fost unul spectaculos, cu 17 break-uri.

În turul următor, Bianca o va întâlni pe americanca Sofia Kenin (locul 35 WTA).

87.000 de euro şi 70 de puncte în clasamentul WTA a câştigat tenismena în varsta de 18 ani după calificarea în turul al doilea la Paris.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici