Irina Begu şi Daria Kasatkina s-au calificat în sferturile probei de dublu de la Brisbane

Dublul Irina Begu/Daria Kasatkina (România/Rusia) a câştigat, luni, meciul cu perechea Katerina Bondarenko/Yulia Putintseva (Ucraina/Kazahstan), scor 6-2, 6-0, în optimile de finală ale turneului de la Brisbane, Australia, disputat pe suprafaţă dură.

179 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Daria Kasatkina s-au calificat în sferturile probei de dublu de la Brisbane

Irina Begu şi Daria Kasatkina s-au calificat în sferturile probei de dublu de la Brisbane

Partida a durat 51 de minute. Begu şi Kasatkina nu au cedat niciodată serviciul şi au reuşit cinci break-uri, în condiţiile în care adversarele au evoluat extrem de slab. Katerina Bondarenko venea după o partidă de aproape trei ore la simplu, pierdută după trei tiebreak-uri în faţa italiencei Roberta Vinci.

În sferturile de finală ale competiţiei din Australia, Irina Begu (26 de ani) şi Daria Kasatkina (19 ani) vor juca împotriva învingătoarelor din partida Bethanie Mattek/Sania Mirza (SUA/India, favorite 1) - Alize Cornet/Elise Mertens (Franţa/Belgia).

Pentru victoria din prima rundă, Begu şi Kasatkina şi-au asigurat 100 de puncte WTA şi 6.951 de dolari.

Begu şi Kasatkina s-au înfruntat la simplu în primul tur la Brisbane, iar rusoaica a câştigat cu 6-3, 6-3.

Turneul de la Brisbane, aflat în calendarul de pregătire pentru Openul Australiei de la Melbourne, are loc în perioada 1-7 ianuarie şi este dotat cu premii totale de un milion de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici