Irina Begu şi Raluca Olaru au fost eliminate în optimile turneului de la Birmingham (Marea Britanie)

Dublul format din Irina Begu şi Raluca Olaru a pierdut, joi, meciul cu perechea cehă Karolina Pliskova/Barbora Strycova, scor 6-2, 0-6, 8-10, în optimile de finală ale turneului de tenis de la Birmingham (Marea Britanie), disputat pe iarbă şi dotat cu premii totale de 846.000 dolari.

614 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Raluca Olaru au fost eliminate în optimile turneului de la Birmingham (Marea Britanie)

Irina Begu şi Raluca Olaru au fost eliminate în optimile turneului de la Birmingham (Marea Britanie)

Meciul a durat o oră, iar româncele au avut o evoluţie contrastantă. În primul set, Begu şi Olaru şi-au pierdut o singură dată serviciul şi au izbutit trei break-uri, dar în setul secund nu au câştigat niciun punct pe primul serviciu şi niciun game. În maxi-tiebreak, româncele au avut 5-3, dar au cedat cu 8-10.

Pentru participarea în turneul de la Birmingham, dublul Begu/Olaru va primi un punct în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 3.675 de dolari.

Irina Begu (25 de ani) ocupă în prezent locul 40 în clasamentul mondial de dublu, în timp ce Raluca Olaru (27 de ani) se află pe poziţia a 56-a.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici