Irina Begu şi Raluca Olaru s-au calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, la dublu

Perechea Irina Begu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 1, s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Bucureşti, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

248 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Raluca Olaru s-au calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, la dublu

Irina Begu şi Raluca Olaru s-au calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, la dublu

Begu şi Olaru au trecut, în sferturi, scor 6-0, 6-2, de cuplul Jessica Moore/Prarthana Thombare (Australia/India), într-o oră de joc.

În semifinale, Begu şi Olaru vor întâlni perechea câştigătoare din meciul Jaqueline Cristian/Cristina Dinu - Katarzyna Piter/Maryna Zanevska (Polonia/Belgia).

Prezenţa în penultimul act al probei de dublu de la BRD Bucharest Open este premiată cu un cec de 3.435 de dolari şi 110 puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici