Sorana Cîrstea, după eliminarea de la WTA de la Bucureşti: Îmi e greu să revin. Nu ştiu dacă am jucat vreodată bine pe zgură după Wimbledon

Jucătoarea Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 6 şi numărul 53 mondial, a mărturisit, marţi, după eliminarea din primul tur al turneului WTA de la Bucureşti, că revenirea de pe iarbă pe zgură a fost dificilă. Ea a remarcat, însă, prestaţia avută de Ana Bogdan.

325 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, după eliminarea de la WTA de la Bucureşti: Îmi e greu să revin. Nu ştiu dacă am jucat vreodată bine pe zgură după Wimbledon

Sorana Cîrstea, după eliminarea de la WTA de la Bucureşti: Îmi e greu să revin. Nu ştiu dacă am jucat vreodată bine pe zgură după Wimbledon

"Vreau să o felicit, este un meci bun din partea Anei. Am început puţin cam moale, am intrat destul de târziu în meci şi nu am reuşit să îmi revin. Am jucat puţin cam defensiv astăzi, puţin cam încordat. Ana a jucat foarte bine. Este normal: o zi proastă a mea, o zi bună a ei, iată diferenţa. Nu am reuşit niciun moment să intru în meci aşa cum mi-am dorit. Este o zi proastă, peste care trebuie să trec", a declarat Sorana Cîrstea, într-o conferinţă de presă.

La turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Sorana Cîrstea şi-a egalat cel mai bun rezultat al carierei: turul 3. Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a fost învinsă de Garbine Muguruza din Spania, care avea să cucerească titlul.

"Mie îmi e puţin greu după iarbă să revin pe zgură. Pe iarbă mereu schimb retragerile, schimb mişcările şi planul de joc. Îmi este greu să revin la alunecări, să deschid terenul. Nu ştiu dacă am jucat vreodată bine pe zgură imediat după Wimbledon. Am încercat să mă acomodez, am avut o săptămână bună de antrenament. Mă aşteptam la mai mult astăzi, dar trebuie să o iau ca pe o zi proastă astăzi şi să revin la antrenament de mâine. Mi-aş fi dorit să stau mai mult în turneu. Am încercat, dar mai mult nu am putut astăzi", a conchis Cîrstea.

Ana Bogdan, locul 108 WTA, a învins-o, marţi, scor 6-4, 6-2, pe Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 6 şi numărul 53 mondial, şi s-a calificat în optimile turneului WTA de la Bucureşti, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii de 250.000 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici