Presa din Brazilia anunţă că Neymar s-a înţeles cu Paris Saint-Germain

Publicaţia Esporte Interactivo susţine că atacantul Neymar, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la un acord cu gruparea Paris Saint-Germain, suma de transfer urmând să fie de 222 de milioane de euro.

773 afișări
Imaginea articolului Presa din Brazilia anunţă că Neymar s-a înţeles cu Paris Saint-Germain

Presa din Brazilia anunţă că Neymar s-a înţeles cu Paris Saint-Germain

Unul dintre factorii decisivi privind transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG pare să fie venirea fundaşului brazilian Dani Alves, 34 de ani, de la Juventus. Prietenia dintre Alves şi Neymar a contat enorm pentru jucătorul Barcelonei, susţine presa braziliană.

Neymar a semnat cu Barcelona în vara anului 2013, fiind transferat de FC Barcelona de la Santos, în schimbul a 88,2 milioane de euro. În cei patru ani petrecuţi pe Camp Nou, Neymar a evoluat în 186 de partide, reuşind să marcheze 105 goluri.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, Neymar este cotat la 100 de milioane de euro. Pentru echipa naţională a Braziliei, Neymar a adunat 77 de selecţii şi a marcat 52 de goluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici