Irina Begu, Simona Halep, Florin Mergea şi Horia Tecău joacă miercuri în turneul de tenis de la Roma

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au anunţat, marţi seară, programul meciurilor de miercuri, iar Irina Begu, Simona Halep, Florin Mergea şi Horia Tecău vor putea fi văzuţi pe terenurile de zgură din capitala Italiei.

705 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, Simona Halep, Florin Mergea şi Horia Tecău joacă miercuri în turneul de tenis de la Roma

Irina Begu, Simona Halep, Florin Mergea şi Horia Tecău joacă miercuri în turneul de tenis de la Roma

Meciul Viktoria Azarenka (Belarus, locul 6 WTA) - Irina Begu (România, 35 WTA), din turul doi, este primul de pe arena "Pietrangeli" şi va începe la ora 12.00. Azarenka este favorită clară (cap de serie numărul 4 în turneul de categorie Premier 5) şi a câştigat toate cele 5 întâlniri directe cu românca, ultima chiar la Roma, în 2015.

Meciul Daria Gavrilova (Australia, locul 32 WTA) - Simona Halep (România, 5 WTA), din turul secund, este al patrulea pe arena "Grandstand" şi nu va începe mai devreme de ora 16.30. Simona vine după ce a câştigat turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid. Românca este favorita cu numărul 6 la câştigarea competiţiei din capitala Italiei şi s-a impus în singura confruntare directă cu Gavrilova (în 2015 la Indian Wells, scor 2-6, 6-1, 6-2).

Perechea Rohan Bopanna/Florin Mergea (India/România) va juca împotriva dublului Benoit Paire/Joao Sousa (Franţa/Portugalia) pe terenul 6, nu mai devreme de ora 16.30, în optimile de finală. Bopanna şi Mergea sunt favoriţii cu numărul 6 la câştigarea trofeului de la Roma şi vin după finala de săptămâna trecută de la Madrid.

Meciul Pablo Cuevas/Marcel Granollers (Uruguay/Spania) - Jean-Julien Rojer/Horia Tecău (Olanda/România) se va disputa pe terenul 4, nu mai devreme de ora 18.00, în optimi. Rojer şi Tecău sunt capi de serie numărul 3 în turneul de Masters Series de la Roma, după ce au câştigat, duminică, turneul de aceeaşi categorie de la Madrid (6-4, 7-6 cu dublul Rohan Bopanna/Florin Mergea).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici