Irina Begu, următoarea româncă ce va juca la Australian Open 2018. Pe cine întâlneşte în turul doi

Jucătoarea Irina Begu, numărul 40 mondial, o va întâlni pe croata Petra Martic, locul 81 WTA, miercuri dimineaţă, după 03:30, ora României, în turul doi la Australian Open, au anunţat organizatorii competiţiei.

669 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, următoarea româncă ce va juca la Australian Open 2018. Pe cine întâlneşte în turul doi

Irina Begu o întâlneşte miercuri pe Petra Martic, în turul doi la Australian Open

Meciul dintre Begu şi Martic va fi cel de-al doilea de pe terenul şapte, după partida Shuai Zhang (China, 36 WTA) - Denisa Alertova (Cehia, 130 WTA).

În runda inaugurală, Begu a trecut de rusoaica Ekaterina Makarova (31 WTA), scor 3-6, 6-4, 8-6, după ce a întors soarta unei partide care părea pierdută. Begu a fost condusă cu 1-0 la seturi, iar Makarova a avut 4-0 în al doilea act şi 5-2 în decisiv.

Begu este una dintre cele patru românce calificate în turul doi la Australian Open, alături de Simona Halep, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici