Ironiile fanilor argentinieni la adresa francezilor, subiect de dispută între ministerele de sport

Ministrul francez al sporturilor, Amelie Oudea-Castera, a declarat că ar putea lua legătura cu omologul său argentinian în legătură cu provocările "vulgare" la adresa atacantului francez Kylian Mbappe din partea unor fani argentinieni, în timp ce aceştia îi sărbătoreau pe câştigătorii Cupei Mondiale

212 afișări
Imaginea articolului Ironiile fanilor argentinieni la adresa francezilor, subiect de dispută între ministerele de sport

Sursa Foto - 442oons, YouTube

În timpul sărbătoririi succesului echipei naţionale de fotbala Argentinei, un grup de fani a dat foc unui capac de sicriu improvizat, împodobit cu o cruce şi o fotografie a lui Mbappe, iar portarul argentinian Emiliano Martinez a strâns în braţe un bebeluş de jucărie cu chipul lui Mbappe, în timpul paradei cu autobuzul descoperit prin capitala Buenos Aires.

Imagini cu ambii au devenit virale pe reţelele de socializare.

Oudea-Castera a declarat pentru RTL Radio că analizează problema.

"Nu exclud să discut acest lucru cu omologul meu", a spus ea, adăugând că organismul de fotbal al Franţei i-a scris, de asemenea, lui Claudio Tapia, preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), în legătură cu această problemă.

"Găsesc toate aceste gesturi destul de jalnice", a adăugat ea, citată de Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici