Isăilă: Avem doar zece jucători de câmp valizi, dar mergem la victorie în meciul cu Dinamo

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că are doar zece jucători de câmp valizi pentru partida cu Dinamo, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, însă a precizat că fotbaliştii săi vor evolua la victorie.

67 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Avem doar zece jucători de câmp valizi, dar mergem la victorie în meciul cu Dinamo

Daneil Isăilă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Avem un moral bun, important este că am crezut în acest lucru şi iată că a venit şi răsplata. Greul abia acum începe, pentru că urmează meciul cu Dinamo, dar mergem să ne facem treaba şi să obţinem victoria. Nu ştiu dacă vom putea alinia un prim 11, pentru că avem doar zece jucători de câmp valizi. Trebuie să mergem şi să ne batem cu aceeaşi încredere şi atitudine, pentru că doar aşa putem obţine victoria. Nu ţin să facem spectacol, ci să obţinem rezultate", a spus Isăilă.

Daniel Isăilă a afirmat că jucătorii săi nu au nicio primă specială pentru această partidă. "Băieţii nu joacă pe nicio primă specială la acest meci, ci doar pe salariu. Trebuie să mergem la victorie pentru a obţine o remiză", a completat Isăilă.

Atacantul Costin Curelea nu va evolua în partida cu Dinamo, deoarece abia în această săptămână şi-a reluat pregătirile după o pauză cauzată de o accidentare care l-a ţinut departe de teren timp de trei luni, în timp ce mijlocaşului Dacian Varga nu i-a sosit cartea verde, după împrumutul la Kuban Krasnodar.

"Curelea vine după o absenţă de trei luni, abia în această săptămână a început să facă exerciţii uşoare cu mingea şi este exclus să joace în meciul cu Dinamo, pentru că este în urmă cu pregătirea fizică. Mă bucură faptul că vrea să joace, dar important este să poată la capacitate maximă. Dacian Varga are probleme cu cartea verde şi mai mult ca sigur nu va juca nici el cu Dinamo. Problema este pe la UEFA. Şi Ferfelea şi Curelea, dar şi Varga au nevoie de Sportul, nu doar Sportul de ei, trebuie să dea totul la acest meci", a explicat Isăilă.

Daniel Isăilă crede că Sportul are puterea pentru a evita retrogradarea în acest sezon. "Sunt încrezător în şansele de salvare de la retrogradare şi trebuie să muncim cel puţin la fel de mult ca şi până acum", a menţionat Isăilă.

Partida Dinamo - Sportul Studenţesc, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici