Isăilă: Paul Papp ne poate ajuta, mi-am dat acordul să vină la Astra Giurgiu

Antrenorul formaţiei Astra, Daniel Isăilă, a declarat, luni, că într-o discuţie avută cu preşedintele Dinu Gheorghe şi-a dat acordul pentru aducerea lui Paul Papp de la formaţia italiană Chievo, precizând că acesta este un jucător valoros care poate ajuta echipa în partea a doua a campionatului.

107 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Paul Papp ne poate ajuta, mi-am dat acordul să vină la Astra Giurgiu

Paul Papp (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vorbit cu preşedintele despre el şi mi-am dat acordul să vină la noi. Mai multe detalii despre venirea lui ştiu cei din conducere. Eu ştiu că el este un jucător de echipa naţională, un fotbalist foarte bun care ne poate ajuta. Este foarte important să vină jucători de valoare, pentru că astfel se crează concurenţă şi astfel duc la progresul echipei", a spus Isăilă.

În ceea ce priveşte un eventual transfer al lui Ianis Zicu, tehnicianul a explicat că au existat "discuţii, dar acestea nu s-au concretizat".

Atacantul Denis Alibec, transferat în această pauză competiţională de la Bologna, este un fotbalist cu un "potenţial fantastic", este de părere Isăilă. "Toată lumea îl critică pe Alibec, dar el este un jucător cu un potenţial fantastic. Mai departe depinde numai de el", a afirmat antrenorul.

Fundaşul Valerică Găman, de transferul căruia este interesată o grupare din Franţa, poate pleca atâta timp cât tranzacţia este în favoarea clubului Astra, susţine Daniel Isăilă. "Găman este jucătorul Astrei, iar eu nu ştiu de vreo ofertă venită pentru el. Însă eu niciodată nu am fost împotriva plecării vreunui jucător atâta timp cât transferul este şi în avatanjul clubului", a menţionat tehnicianul.

Daniel Isăilă consideră că revenirea în Liga I a unor jucători precum Adrian Mutu, la Petrolul Ploieşti, şi Claudiu Keşeru, la Steaua, reprezintă o lovitură de imagine pentru fotbalul românesc, dar afirmă că rămâne de văzut dacă aceştia vor da randamentul scontat. "De ce să ne sperie venirea lor în Liga I? Din contră, eu cred că este o lovitură de imagine pentru fotbalul românesc. Vom vedea însă mai departe dacă ei vor da şi randamentul scontat. Ei sunt jucători valoroşi, dar indiferent de asta totul este relativ, depinde dacă şi cât de repede se vor adapta aici. Mutu este un jucător fantastic pentru că nu este uşor să înscrii 114 goluri în Italia cât am înţeles că a marcat el", a precizat Isăilă.

Antrenorul liderului Ligii I a adăugat că Pandurii Târgu Jiu, Dinamo şi CFR Cluj se vor lupta de asemenea pentru titlu în partea a doua a campionatului. "Mereu retururile au fost încinse, aşa că mă aştept ca lupta să fie foarte strânsă, atât sus în clasament, cât şi în subsolul acestuia. Păi de la locul zece în jos cred că oricine poate intra în lupta pentru evitarea retrogradării. În ceea ce priveşte lupta la titlu, consider că totul depinde de noi. Eu vreau ca jucătorii să crească, să nu se oprească aici. Mai este mult până la sfârşitul campionatului, sunt încă 45 de puncte în joc şi orice este posibil. În afară de noi, Steaua şi Petrolul, cred că se vor mai bate pentru titlu şi Pandurii, Dinamo şi chiar CFR Cluj, care nu o să renunţe aşa uşor", a explicat Isăilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici