Israel – România se va disputa la Felcsút, în Ungaria

Partida programată pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, meciul Israel – România, se va juca pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria.

1273 afișări
Imaginea articolului Israel – România se va disputa la Felcsút, în Ungaria

Israel – România se va disputa la Felcsút, în Ungaria

Partida programată pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, meciul Israel – România, în preliminariile Euro 2024, se va juca pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

FRF transmite că UEFA a anunţat marţi că a fost de acord cu propunerea Federaţiei Israeliene de a disputa meciurile cu România şi Elveţia pe stadionul Pancho, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Budapesta.

Arena are o capacitate de 3.800 de locuri şi este gazda formaţiei Academia Puşkaş.

În ceea ce priveşte accesul publicului la cele două partide, UEFA a precizat: “Prezenţa spectatorilor va fi permisă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
românia,
israel,
fotbal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici