Italianul Roberto Rosetti va arbitra partida VfB Stuttgart-FC Timişoara

Arbitrul italian Roberto Rosetti va conduce la centru partida dintre echipa germană VfB Stuttgart, unde este legitimat atacantul Ciprian Marica, şi formaţia FC Timişoara, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al UEFA.

14 afișări
Imaginea articolului Italianul Roberto Rosetti va arbitra partida VfB Stuttgart-FC Timişoara

Italianul Roberto Rosetti va arbitra partida VfB Stuttgart-FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rosetti va fi ajutat de asistenţii Paolo Calcagno şi Stefano Ayroldi, arbitru de rezervă fiind desemnat Gabriele Gava.

Observator de arbitri va fi danezul Jorn West Larsen, delegat UEFA fiind desemnat cehul Petr Fousek.

FC Timişoara a pierdut, cu scorul de 0-2, meciul cu VfB Stuttgart, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc miercuri, la Stuttgart, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici