Iuliu Mureşan neagă că a băut bere cu arbitrii

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a recunoscut că a fost împreună cu antrenorul Ioan Andone după meciul cu Rapid în cabina arbitrilor, dar neagă faptul că ar fi băut bere cu aceştia.

3 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan neagă că a băut bere cu arbitrii

Iuliu Mureşan neagă că a băut bere cu arbitrii

"Este o minciună. Şi eu când eram mic mai minţeam, este apanajul vârstei, dar văd că alţii care au rămas mici, mint şi la maturitate. După meci am intrat cu Andone la arbitri, le-am strâns mâna şi le-am mulţumit pentru că aşa este politicos, dar de faţă erau şi observatorii. Bere s-a băut numai la controlul anti-doping de către fotbalişti, pentru că am cerut să fie testaţi câte 5 jucători de la fiecare echipă", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Iuliu Mureşan.

Secretarul general al FC Rapid, Cristian Costache, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la 45 de minute de la finalul meciului cu CFR Cluj, antrenorul Ioan Andone şi preşedintele clujenilor Iuliu Mureşan au băut bere cu arbitrii. "Un om de la noi a intrat în cabina arbitrilor din întâmplare după meciul cu CFR-ul. La 45 de minute de la finalul meciului era o întâlnire amicală între domnul Mureşan, domnul Andone şi arbitrii. Beau o bere. Se descătuşau după emoţiile meciului. Dacă vi se pare normal asta, înseamnă că nu mai este nimic de adăugat. Cu CFR să fie clar, a fost un rezultat victiat de arbitraj. Şi cu Timişoara, cu Buzău şi cu CFR, Rapid a pierdut puncte pe mâna arbitrilor. Rapid a pierdut cam zece puncte din cauza arbitrajelor în acest început de campionat", a spus Costache.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici