Iuliu Mureşan: "Trebuie să facem mai multe puncte decât ne pot lua comisiile"

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, a declarat la ProSport LIVE că echipa sa a fost depunctată de două ori în aceeaşi cauză şi asta din pricina faptului că regulamentele FRF nu sunt în conformitate cu legile din Codul Penal

212 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: "Trebuie să facem mai multe puncte decât ne pot lua comisiile"

Iuliu Mureşan: "Trebuie să facem mai multe puncte decât ne pot lua comisiile" (Imagine: Mircea Rosca / Mediafax Foto)

Mureşan afirmă că s-a aprobat planul de reorganizare, astfel că formaţia ardeleană nu mai poate fi depunctată. Oficialul clubului din Gruia nu se teme de retrogradare, deşi recunoaşte că punctele pierdute vor cântări foarte mult în economia campionatului.

"Erau în discuţie şase puncte de depunctare, iniţial. Într-o anumită problemă ni s-a dat dreptate şi am primit două puncte, aşa că am rămas cu o depunctare de patru puncte. Trebuie să facem mai multe puncte decât ne pot lua Comisiile. S-a introdus un lucru care nu era înainte: o monitorizare a UEFA pentru datorii la jucători, sunt aceleaşi datorii pentru care am mers la TAS pentru că nu am acumulat alte datorii de la intrarea în insolvenţă. Suntem pedepsiţi de mai multe ori pentru acelaşi lucru. În perioada în care nu aveam voie să facem plăţi, Federaţia ne sancţiona pentru că nu am plătit. Legea insolvenţei ne trimite în 'penal' dacă făceam plăţi în acea perioadă. Regulamentele nu sunt amornizate cu legile. S-a aprobat şi planul de reorganizare, nu se pune problema să mai pierdem puncte. Teoretic, putem retrograda, dar nu mă tem. Avem echipă", a declarat Iuliu Mureşan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici