Ivan Sztojka i-a scris mamei sale că se va preda

Ivan Sztojka, bărbatul urmărit în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma, i-a trimis mamei sale o scrisoare în care o informează că se va preda şi că este nevinovat.

110 afișări
Imaginea articolului Ivan Sztojka i-a scris mamei sale că se va preda

Ivan Sztojka i-a scris mamei sale că se va preda

Poliţia din Feher a cerut familiei lui Sztojka scrisoarea şi a predat-o colegilor din Veszprem.

Potrivit MTI, Sztojka i-a scris mamei sale că s-a aflat la locul nepotrivit într-un moment nepotrivit şi a negat faptul că el l-ar fi ucis pe Cozma. În plus, el a scris că se va preda la Poliţie pentru clarificarea situaţiei.

Maşina de teren cu care Sztojka, Raffael Sandor, acuzat de comiterea crimei, şi Nemeth Gyozo au plecat în noaptea de sâmbătă spre duminică de la locul faptei a fost găsită.

Autorităţile maghiare au dat în urmărire internaţională trei suspecţi în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth şi Sandor Raffael, au fost reţinuţi duminică seară, în Austria, şi urmează să fie extrădaţi. Al treilea suspect, Sztojka Ivan, se află încă în libertate.

Componentul naţionalei României de handbal şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic.

Handbalistul Marian Cozma va fi înmormântat, vineri, la cimitirul Pipera din Capitală.

Citeşte şi:

Sztojka Ivan a fost pe punctul de a fi prins de Poliţie

Marian Cozma a fost înjunghiat de Raffael Sandor

Trei persoane, reţinute în cazul uciderii sportivului Marian Cozma

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici