Jacques Rogge s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, a declarat că a participat, miercuri, la o întâlnire alături de preşedintele CIO Jacques Rogge şi preşedintele României Traian Băsescu, în cadrul căreia s-a discutat despre starea sportului românesc.

18 afișări
Imaginea articolului Jacques Rogge s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu

Jacques Rogge s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am avut două zile pline, ieri Jacques Rogge a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Oradea, iar azi de dimineaţă ne-am întâlnit cu preşedintele Băsescu, unde am discutat despre sportul românesc", a spus Morariu.

Jacques Rogge a primit, marţi, titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Oradea. Rogge a vizitat, miercuri, şantierul Casei Olimpice din Bucureşti. Acesta a sosit împreună cu preşedintele COSR, Octavian Morariu, dar şi cu secretarul general al forului român, Ioan Dobrescu. Jacques Rogge a fost aşteptat de mai mulţi preşedinţi de federaţii naţionale şi foşti sportivi, după care şi-a pus o vestă verde reflectorizantă, iar pe cap o cască de protecţie inscripţionată cu "COSR" şi a făcut un tur al şantierului. După aproximativ o oră, Rogge a părăsit şantierul situat în apropierea Arcului de Triumf.

La vizita lui Jacques Rogge au fost prezenţi, printre alţii, Gabriela Szabo, preşedintele suspendat al FR Box, Rudel Obreja, comandantul CS Steaua, George Boroi, Violeta Beclea Szekely, preşedintele DJTS Constanţa, Elena Frâncu, preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, fosta canotoare Georgeta Damian-Andrunache, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Viorel Păunescu, şi Ionela Târlea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici