Jaqueline Cristian a câştigat turneul ITF de la Neubourg, Franţa

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (87 WTA) a câştigat duminică după-amiază turneul de tenis feminin W80 ITF de la Neubourg (Franţa), învingând în finală pe belgiana Magali Kempen (327 WTA).

462 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian a câştigat turneul ITF de la Neubourg, Franţa

Cristian a avut nevoie de o oră şi 33 de minute pentru a-şi valorifica statul de principală favorită, impunându-se cu 6-4, 6-4.

Românca a început slab fiecare set, cedând câte un break, dar a revenit de fiecare dată.

Finalul meciului a fost unul palpitant. Cristian a ratat la 5-2 o primă minge de meci, ca la 5-3 să irosească alte 3 şanse de a închide meciul, pentru a o valorifica pe prima, în al zecelea game al setului.

Această performanţă îi aduce lui Cristian o urcare până pe locul 68, după ce românca a lipsit din circuit din luna februarie, după o accidentare. La US Open, Cristian a fost eliminată din primul tur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici