Jaqueline Cristian trece de cuplul Halep/Ruse în proba de dublu de la Australian Open

Duelul românesc din proba de dublu feminin de la Australian Open dintre perechile Simona Halep/Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian/ Andrea Petkovic s-a încheiat vineri dimineaţa cu victoria cuplului româno-german, după un meci rapid de doar o oră şi 10 minute.

1597 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian trece de cuplul Halep/Ruse în proba de dublu de la Australian Open

Chiar dacă au fost deja la al patrulea meci împreună, Simona Halep şi Gabriela Ruse nu au reuşit să găsească numitorul comun pentru a le învinge pe Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic, care au evoluat pentru prima dată împreună.

Perechea româno-germană s-a impus destul de uşor în faţa româncelor, cu scorul de 6-4, 6-0.

Primul set a fost echilibrat şi a debutat cu cel mai disputat game al meciului, cedat pe propriul servicu de Halep şi Ruse. După 47 de minute destul de intense de joc, Cristian şi Petkovic au închis setul la 6-4, după care au câştigat 6 game-uri consecutive în setul 2, 4 dintre ele la zero.

Jaqueline Cristian şi Andrea Petkovic au acces astfel în turul secund, unde vor întâlni perechea alcătuită din slovenele Kaja Juvan şi Tamara Zidansek.

Pentru prezenţa în turul doi, Cristian şi Petkovic vor primi 130 de puncte WTA şi 29.200 dolari americani.

Într-o altă partidă jucată în proba de dublu la Australian Open, românca Raluca Olaru şi germana Anna-Lena Friedsam au fost eliminate în turul doi de perechea chineză alcătuită din Yi-Fan Xu şi Zhaoxuan Yang.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici