Jarolim: FC Vaslui îşi doreşte în sfârşit o victorie

Antrenorul echipei Slavia Praga, Karel Jarolim, a declarat, miercuri, înaintea plecării spre România, că formaţia sa va avea un meci greu în Cupa UEFA cu FC Vaslui pentru că aceasta a pierdut ultimele două meciuri din Liga I şi acum îşi doreşte foarte mult o victorie, informează MEDIAFAX Cehia.

13 afișări
Imaginea articolului Jarolim: FC Vaslui îşi doreşte în sfârşit o victorie

Jarolim: FC Vaslui îşi doreşte în sfârşit o victorie (Imagine: Mediafax Foto)

"Au pierdut de două ori în campionat şi, de acea pentru noi o să fie mult mai greu, pentru că FC Vaslui îşi doreşte în sfârşit o victorie", a declarat antrenorul Slaviei.

Karel Jarolim a spus că ştie că "unul dintre atacanţii lor, care nu a jucat la Praga din cauza unei accidentări s-a refăcut. Dar am înţeles că mai au fundaşi accidentaţi. Noi trebuie să profităm de fiecare posibilitate, să fim periculoşi în atac şi să încercam să dăm gol cât mai repede. Bineînţeles, în acelaşi timp trebuie să fim atenţi şi în defensiva", a explicat tehnicianul.

Antrenorul ceh a mai adăugat că nu îşi doreşte ca meciul să se decidă la loviturile de departajare.

Jarolim se confruntă cu probleme de lot, în meciul de la Vaslui neputându-i folosi pe atacantul Goce Toleski şi pe mijlocaşul Dusan Svenot, ambii accidentaţi.

"Nu dorim să riscăm prea mult, dar Dusan o să fie pregătit pentru meciul cu Sparta Praga de lunea viitoare. Din fericire, s-a însănătoşit Zdenek Senkerik, care este pregătit să joace în locul lui Dusan," a spus Karel Jarolim.

Delegaţia echipei din Praga a ajuns, miercuri, la Iaşi, unde va fi cazată pe parcursul celor trei zile cât va sta în România.

Slavia Praga nu va efectua antrenamentul oficial la Vaslui, ci la Iaşi, antrenorul Karel Jarolim precizând că ştie stadionul pe care va evolua joi de pe casetele video."Nu am dorit să călătorim fără rost. Cunoaştem stadionul Vasluiului de pe video şi sunt convins, că în ziua meciului o să ajungem la timp, iar jucătorii o să aibă timp să vadă starea terenului," a adăugat Jarolim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici