Jean Pascal: Bute este un Tiger Woods al boxului, proiectează o imagine falsă

Pugilistul canadian Jean Pascal a declarat că adversarul său din 25 mai, românul Lucian Bute, este "un Tiger Woods al boxului" deoarece proiectează o imagine falsă, în realitate nefiind aşa cum apare în faţa camerelor de luat vederi.

789 afișări
Imaginea articolului Jean Pascal: Bute este un Tiger Woods al boxului, proiectează o imagine falsă

Lucian Bute (Imagine: Narcis Pop / Mediafax Foto)

"Faptul că Bute a spus că vrea să-mi închidă gura la 25 mai m-a făcut să zâmbesc, pentru că ultima dată când a spus asta, înaintea meciului cu Carl Froch, lui i s-a închis gura. Ironia este că era 26 mai 2012, iar meciul nostru va avea loc la 25 mai 2013. Nu am fost surprins de declaraţiile lui. Trebuie să ştim adevărata personalitate a oamenilor. Eu sunt eu, sunt autentic, sunt real. Nu sunt un produs fabricat. După părerea mea, Lucian Bute este un Tiger Woods al boxului. Nu mă refer la scandal, ci mai degrabă la falsa imagine pe care o proiectează. Eu îl cunosc foarte bine pe Lucian Bute. Ceea ce proiectează în faţa camerelor nu este ceea ce este în viaţa reală", a spus Pascal, informează lapresse.ca

El a precizat că Lucian Bute este "marioneta" antrenorului Stephan Larouche. "Stephan Larouche este cel care trage sforile. El îi spune ce să facă, ce să spună, cum să gândească. Însă din nefericire pentru el, Stephan Larouche nu va fi în ring pentru a trage sforile la 25 mai. Eu sunt foarte motivat. Acel meci nu este pentru mine o chestiune de câştiguri materiale, este o chestiune de onoare şi de respect. Montreal este oraşul meu. Am crezut aici. Am reprezentat Quebec-ul la Jocurile Olimpice. Nu am venit aici ca să fac bani. Am venit aici pentru că mama mea a ales Quebec-ul pentru viaţa ei, pentru un viitor mai bun pentru copiii ei şi îi mulţumesc", a adăugat Jean Pascal.

Lucian Bute va boxa la 25 mai cu canadianul Jean Pascal. Bute şi Pascal vor boxa în Centre Bell din Montreal, pentru centura WBC Diamond, onoare rezervată confruntărilor de prestigiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici