Jelev, singura noutate la reunirea Stelei

Fundaşul central bulgar Jivko Jelev a fost singurul jucător nou la reunirea echipei Steaua Bucureşti, de joi, el urmând să poarte tricoul cu numărul 5 la formaţia "roş-albastră".

18 afișări
Imaginea articolului Jelev, singura noutate la reunirea Stelei

Jelev, singura noutate la reunirea Stelei (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"E bine pentru mine acest tranfer. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Mă simt bine la Steaua. Mulţumesc colegilor că m-au primit foarte bine. Îmi doream de mult timp să ajung la Steaua. E normal ca Steaua să-şi propună în fiecare an câştigarea titlului, îmi pare rău că nu mai suntem şi în Cupa României. De la noul an îmi doresc să fim sănătoşi şi să participăm în Liga Campionilor. Îl cunosc bine pe domnul Stoichiţă, l-am mai avut antrenor. Voi purta numărul 5 la Steaua", a spus Jelev.

Lotul echipei Steaua s-a reunit, joi, la stadionul din Bulevardul Ghencea. Steliştii au efectuat un antrenament de acomodare de o jumătate de oră pe terenurile 5 şi 6 ale complexului stelist.

Antrenorul Mihai Stoichiţă a supervizat alergările uşoare efectuate de cei 18 stelişti, alţi doi, Eugen Baciu şi Andrei Ionescu, efectuând un antrenament la sala de forţă.

De la reunirea lotului stelist au lipsit jucătorii străini Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara, Juan Carlos Toja şi Pantelis Kapetanos, care nu au ajuns încă în România. La reunire nu au fost prezenţi nici columbianul Dayro Moreno, a cărui situaţie este incertă încă, el dorind să-şi continue cariera în ţara natală, polonezul Rafal Grzelak şi bulgarul Krum Bibişkov, despre care conducerea Stelei a afirmat la sfârşitul turului Ligii I că doreşte rezilierea contractelor cu ei.

Lotul echipei Steaua care a efectuat primul antrenament de acomodare pentru noul sezon a fost: Robinson Zapata, Ciprian Tătăruşanu, Cezar Lungu, Alexandru Tudose, Petre Marin, Sorin Ghionea, Ducu Ninu, Lucian Filip, Cristian Tănase, Janos Szekely, Ovidiu Petre, Bănel Nicoliţă, Mihăiţă Pleşan, Mihai Onicaş, Eric Bicfalvi, Romeo Surdu şi Bogdan Stancu.

La reunirea lotului stelist a fost prezent şi Dumitru Dumitriu, care a precizat că va fi directorul tehnic al echipei Steaua II şi va superviza activitatea centrului de copii şi juniori al clubului. El a menţionat că în staff-ul său va intra şi tehnicianul italian Massimo Pedrazzini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici